OPENING MAGISCH MAROKKO (TAT) | 9-4-2016 TOT 4-6-2016 | Marcella Maltha
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

OPENING MAGISCH MAROKKO (TAT) | 9-4-2016 TOT 4-6-2016

Een bijzondere middag in onze bibliotheek! Ontdek en ervaar de magische kant van Marokko:
in gedichten, in reisschetsen, in workshops in muziek en in een ronduit magische tentoonstelling.

U bent op zaterdag 9 april van harte welkom in:
Bibliotheek Schilderswijk 
Koningstraat 439 
2515 Den Haag.

Laat u meenemen
Er is veel te beleven in de bibliotheek: laat u meenemen op de klank van voorgedragen gedichten (door Kees Helsloot) en Marokkaanse muziek. Doe mee aan een kunstworkshop papier scheuren, of een workshop henna. En geniet van de tentoonstelling Magisch Marokko, die deze middag wordt geopend door Paolo de Mas, directeur van het Marokko Instituut.

Tentoonstelling
Ook de tentoonstelling Magisch Marokko neemt u mee naar ongekende plaatsen. Marcella Maltha en Gerard ’t Hart (werkend onder de naam Two Artists Together) exposeren schilderijen, reisschetsen en beelden, met bijpassende gedichten van Kees Helsloot. De tentoonstelling is van 9 april tot 4 juni te zien in onze bibliotheek.

Hapjes, thee en traditie
Een middag in Marokkaanse sfeer is niet compleet zonder lekkere hapjes en Marokkaanse muntthee. U krijgt dit aangeboden door dames in traditionele kleding die al uw vragen over Marokko kunnen beantwoorden.